Abortus , schoenen, beugels, brutale pubers.

 • Ring
 • Met Dierenartsenpraktijk ***
 • Hallo met Floor nog een keer, even over die hond , stel die is drachtig , is daar nog wat aan te doen? (denk morning after pil, nou ja meer month after pil )
 • Mevrouw wanneer was de hond loops ?
 • Uh ik denk zo’n week of 4 of 5 geleden
 • Nou mevrouw dat kan dus niet , het is hier geen abortuskliniek hoor, wij gaan geen pups doden (op zeer verwijtende toon)
 • Vroeg ik dat dan? (begin zelf te twijfelen)
 • Nou u vraagt is er nog wat aan te doen?
 • Ja inderdaad ik dacht een pilletje of zo of terugduwen , weet ik veel , ik wil op vakantieeeeee weeeeehhhh (dat dacht ik, dat zei ik dus niet , wil niet helemaal oppervlakkig overkomen)
 • Nee dus mevrouw daar zijn de pups al te oud voor dat kan alleen in de eerste week en echt niet na 4 weken
 • Oh oké dat is alles wat ik wilde weten (zucht )
 • En wanneer weet ik of ze drachtig is
 • Met 4 weken kunnen we dat zien op de echo
 • Oh oké ik ga even overleggen hier dan bel ik terug
Niks overleggen ik moest er even de agenda op naslaan wanneer de slettebak nou loops was , dat was begin april dus ik mevrouw al ver heen als het zo mocht zijn.
Pff toch maar terugbellen morgen voor een echo.
Ik ben zo blij dat ik laks ben geweest met die werpkist op marktplaats zetten en dat dat ding dus nog in de opslag staat…..joepie ik mag wellicht weer heel veel puppie poep gaan ruimen en 10x per dag de keuken dweilen, ik ben blij , ziet u dat niet? kijk ik zuur? das de botox, ik ben echt heel heel erg blij (NOT) Wordt vervolgd… kan ze natuurlijk ook in een zak met steen in het veluwemeer gooien (grapje mensen grapje)
Ik heb dus weinig tijd en dus geen tijd om naar de stad te gaan en op mijn gemakkie te gaan shoppen dus stuurde ik de dames met fototoestel de stad in, ga schoenen kijken en passen en als ze leuk zijn en ze passen dan maak je een foto , vraagt de prijs , komt naar huis , laat ze me zien en geef ik je geld voor die schoenen als ik ze leuk vind. (ja errug hè??)
Dames kwamen terug met foto. Alleen was op die foto niet te zien dat het een schoen was, het had net zo goed een veter kunnen zijn of een drol of zo , echt onherkenbaar………….dat werkte dus niet dat plannetje en om die meiden nou de hele week met winterlaarzen de deur uit te sturen…
Dus togen we naar de stad en gingen we schoenen kopen voor de twee jongsten en erna met zijn 5-en naar de tandarts. Was nog even spannend want om half 5 afspraak en om kwart voor 6 moest middelste bij de avond4daagse zijn en een half uur later jongste . Enfin allemaal net gered. (om 12.30 warm gegeten en half 6 boterham door de strotjes geduwd, wat een planning )
Schoenen : mijn middelste 12 jaar vind dat ze hakken mag want ze is immers AL 12 en gaat naar de grote school en en en , ach het kind weet het mooi te verkopen, de meest gruwelijke modellen laat ze me zien . De meeste zijn voor boven de 80 en de rest is voor stoephoeren wat ik zie , dus nee meid vergeet het maar. O stom van mij NEE dat kent ze niet dus kind gaat door: winkel in winkel uit , en uiteindelijk heeft ze hakken van Tommy. En HOOG ! Pff ik dacht : doe het maar dan is ze misschien zo genezen , wilde haar eerst nog die 4daagse laten lopen op die dingen … En dit zijn dus die schoenen. Kind is DOLgelukkig en onder een skinny jeans zijn ze nog best leuk ook moet ik zeggen maar HOOG . Ook nog maar een paar ballerina’s gekocht just in case… Voor jongste ook meteen maar 2 paar want mama zit in tijdnood.
Toen naar de tandarts:
Middelste moet misschien een beugel , kind blij, wanneer ? liever morgen dan overmorgen namelijk , tegenwoordig is het hip en hot als je een beugel hebt , das wel eens anders geweest. Hakken en een beugel… ach ja .
Ik ben zo blij zo blij zo blij met mijn blog , ik lijk wel een klein kind . Kan niet stoppen met blogjes plaatsen, merken jullie het? En iedereen vind dat de oude Floor weer terug is , leg je me dat even uit dan? Was ze weg dan? Was ze droeviger dan? Saaier? Behoudener? Ja dat kan wel , ik voel me weer vrij , free at last !!!

De cupcake mevrouw was net hier aan de bel en die was zich rotgeschrokken want ik had per mail 36 cakejes besteld voor dochterlief op school uit te laten delen maar toen dacht ik ach das eigenlijk ook wel leuk voor de f.air die ik volgende week heb, dus bestelde ik er nog 240 bij en daar raakte ze van in paniek ,dat kan niet zei ze , ze vroeg eerst of ik misschien een 0 teveel had getypt, nee dus.
Nou ik kan er maar 12 tegelijk in de oven zei ze dus ik ga dat niet trekken 240……nee, dat kan dus niet, nee. Dus moet ik weer een ander idee bedenken voor bij de koffie , kom maar op met ideetjes en iets wat ik NIET zelf hoef te maken graag want dat ken ik dus nie hè ?
En toen gingen we terug naar huis, in de auto met 2 pubers en een 8 jarige ..
Ik tegen oudste: Je moet naar hockey
Hij: Nee hoor is al begonnen
Ik: ja dat weet ik maar de training duurt 1,5 uur en dan heb je een kwartier gemist dus je kan best nog gaan
Hij : echt niet, ik ga niet, tssss
Ik: je gaat wel en ik wil ook die controller terug van de Xbox
Hij: dan kom je hem toch halen
?????????????
Ik: Wat zeg jij?
Hij: jij wil ‘m terug dan kom je hem toch halen (op een toon….brrr)
Ik: Zodra wij thuis zijn , breng jij de controller en ga jij hockeyen en die controller kan je een week uit je hoofd zetten (kijk ik sla liever niet, maar hier had ik hem dolgraag een draai om zijn oren gegeven)
Hij: hoezo?
Ik: omdat je zo’n grote mond hebt en als je weer normaal kan doen zien we wel weer
Hij: dan doe ik nu weer normaal toch (op een ongeïnteresseerde toon)
AAAARRGGHHH
Dit gesprek moet u zich even voorstellen, daar tussendoor kreeg ik 10x de vraag van middelste wanneer ze nou een beugel krijgt en nog een aantal keer jongste die dat weer onderbrak met: ik ga dat echt niet halen hoor die avond4daagse jullie rijden veel te langzaam, manlief die zich ergerde aan de brutaliteit van puber…ja het was knotsgezellig in de auto .


26 thoughts on “Abortus , schoenen, beugels, brutale pubers.

 1. Floor je bent echt te grappig,de oude Floor ken ik natuurlijk niet zo goed,dat heb ik niet mee gekregen,maar ik vind je avonturen met hond,kids en alles erom heen super,lieve groet Joke.

  Like

 2. WOEHAHAHAHAHAHAAHA *high five*…het feest der herkenning!!!!!!!!!!!!dochterlief is 12 sinds vorige week….*kuch*…die hakken liggen ónder haar kast, want waveboarden…nee dat kan je daar niet mee…en dat is momenteel vet cool;)!*SCHREEUWTOON*…."ik doe toch nog normaal, maar jullie irriteren me gewoon snel"! …..:)…..o no not I, I will survive….mag ik ook een regeltje zingen???TOedelsLynda

  Like

 3. Lieve Floor… er bestaat ook nog zoiets als de Lidl daar waar wij wonen. En die hebben …tja…hoe zal ik het omschrijven… een soort cakejes (vierkantjes) met een soort custardvulling…. nou ja, zal ik ze morgen even halen en je die even laten proeven? Want ze zijn echt heel arrug lekkur! Hier zijn de pubers en zeker de 11-jarige (en hij baalt er zooo van dat hij nog geen puber mag zijn…!!!) er vreselijk dol op. Nou, je roept maar, ik ga er morgen heen om ongeveer 14.45 uur (na m'n werk). En ooooo ja, leuk he, die a4d hier…. sjeminee…das vroeg eten! BAH. K*ta4d. Zo. weet je meteen hoe ik erover denk!Ooo ja nummer 2… succes morgen met de hond. Hulp nodig?Nou daag!

  Like

 4. Hoi,hoi,ben benieuwd morgen wat eruit de echo komt?En ja,pubers,helaas wij hebben geen kinderen maar, kan me er wel iets (veel)bij voorstellen.Heel fijn om te lezen dat de oude Floor weer terug is,toppie.Groetjes van ons.

  Like

 5. Lieve Floor,Meid gooi je haar los en leef je helemaal uit op je nieuwe blog. Ik heb weer slap gelegen om je… Zo hard gelachen dat me keel droog is en dat ik dan moet gaan verhelpen met een heerlijke glaasje wijn. Normaal drink ik niet op een doordeweekse dag, maar vandaag mag het. Ik vier het dat je je weer helemaal kan laten gaan. Toppie.Kan ze geen 240 bebakjes maken, 12 stuks per keer. Dan is dat 20x alles in de oven, maal 1 uur??? is dus 20 uur. Als je 5 uur werk per dag heb je ze in 4 dagen klaar.Nee ik kan het niet anders had ik het ff voor je gedaan hoor.Pieternel

  Like

 6. FREEDOM AT LAST!!!! Je kan hier je goddelijke eigen gang gaan! Wellicht zou ik ook eens moeten…kan de buurvrouw me niet meer vinden….AAAAARGGGGGHHHH ik wil die vrijheid ook! Grinnik….ik denk er nog evrn over na maar ik vind het leuk dat je weer zo open schrijft!

  Like

 7. Zeg, zou je geen subtitels boven de items kunnen zetten 🙂 Ik moet wel erg vaak schakelen als ik één post van jou lees!!heerlijk hoor, maar ik heb migraine vandaag..én 2 pubers in huis die zich ook echt zodanig gedragen :((Groeten, Corine

  Like

 8. Heerlijk Herkenbaar!Hier lopen er 4 tussen de 12 en 16 met 't zelfde ge-emmer over hakken, bikini's van bizar dure merken, zomerjurkjes ('t is nét 12 graden) zucht, ik geloof dat ik vroeger veel liever was voor m'n mams 😉

  Like

 9. Fijn Floor, zo'n buurvrouw die te schijterig is om haar echte naam hier neer te zetten en toe te geven dat ze eigenlijk strontnieuwsgierig is maar te beroerd om zich even bekend te maken. Nee, dan kun je maar beter een verre vriend(in) hebben, nietwaar?

  Like

 10. Fijn die bevestiging. Dat ik niet de enige ben. Met rotpubers in huis. Doen nooit niks, mogen nooit niks, krijgen nooit niks. Bel de kinderbescherming! ;)Gr. Christina

  Like

 11. Ik ben bang dat je je niet lang zo vrij zult voelen. Het is namelijk bepaald niet moeilijk om terug te vinden, via de blogs van je volgers zit je hiet in twee klikken. Maar veel plezier hier.

  Like

 12. Whoehahahaha! Dit is de overtreffende trap van LEUK! Echt, je bent weer ouderwets op dreef Floor! En 240 cakejes! Hahaha! Jij dacht: daar doe ik tot de kerst mee! En over Bettie: ik lach me rot, maar het is natuurlijk om te janken als het loeder weer drachtig blijkt te zijn. En nee, terugduwen gaat niet lukken! En joh, die pubers van jou…..troost je, ik heb ze van hetzelfde soort hoor!

  Like

 13. Yes, het kan nog erger dan hier bij mij. Waarschijnlijk omdat ik er maar 3 heb. Oudste is aan het puberen (maar dat wist je al) en wil ook hakken, geen avond4daagse, wel een beugel, een dure bikini (is het mooi weer dan?) en puppies….Onze hond is al 10 en gecastreerd toen hij 1 was, dus dat wordt niks. Een puppie van jou dan maar? Oh ja en ze wil elke avond pizza, want verder is alles vies….

  Like

 14. Hahaha, wat een blogtempo hier. De oude Floor terug? Je bent nu misschien net iets scherper vind ik en buitengewoon humoristisch (maar dat vond ik altijd al).240 Cupcakes??? HOeveel mensen komen er dan wel niet op die fair? En dan graag vanaf nu één blogje per dag, kan dat? Ik wil ook nog wat tijd overhouden voor andere dingen hoor.

  Like

 15. Jee Floor, zit ik nog op het vorige logje heb ik al door dat er nog meer onder staan en dan staat er alweer een nieuwe, hahahaEn wat voor eentje, dit zijn een log of 5 bij elkaar? 😉 Heerlijk, heerlijk, ik ben blij dat jij je weer zo vrij kunt voelen, dat miste ik inderdaad! XXX

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s