Happy de peppie


Men men men wat voelt dit als een bevrijding.

Heerlijk dat de hockeytrutjes me niet meer kunnen lezen, zalig te weten dat men mij niet kan vinden, marvellous dat ik nu gewoon geen rekening hoef te houden met welke re.fo of c.d.a- er hier in de straat , de vervelende ex heks van mijn lief : ze kan me niet meer vinden YES, FREEDOM at last.
Het voelt geweldig , dit had ik jaren eerder moeten doen 😉
Enfin zoals ik al schreef op mijn oude ik , is het even wennen natuurlijk, hier nog maar 78 lezers en dat is toch wel effe anders maar goed ik schrijf uiteindelijk voor mezelf, om mijn gal te spuien , om het kwijt te kunnen en als een soort van dagboek . Pure therapie .
Maar het is ook wel fijn dat je gewoon ongesteld kan zijn en dat niet de hele straat het weet.
LOVE the feeling.
I feel good tadadadada….
Gisteren: oudste was ziek , oké jongen kan gebeuren , controller inleveren (ja ik ben niet gek natuurlijk, ziek is ziek en dan gaan we niet gamen) en bed in . Tegen 16 uur hoorde ik de droppot open en dicht gaan : oudste is beter en kan morgen naar school.
Middelste vroeg ik na school: nog huiswerk? Neu niks , vanochtend : paniek, proefwerk aardrijkskunde en een verslag wat ingeleverd moest worden. ARRGGHHHH ik kan er WOEST om worden . Ik vraag het nog gisteren. Oh ik hou mijn hart vast als ze na de zomer naar het Voortgezet Onderwijs gaat en ik heb daar flink voor moeten lullen voor die school om haar daar binnen te krijgen en als ze nu met de pet er naar gaat gooien….wat dan?
Jongste vanochtend toen ik nog lekker lag te stinken in bed: mama ik ga vandaag uitdelen op school, heb je de cup-cakes al? Uh nee schat, ik ben je moeder, kijk naar me , zie ik eruit als Nigella Lawson? Nee hè? Kan mama cakejes bakken? Nee hè schat? Nee jij hebt pech, dikke vette pech , er zijn moeders die kunnen dat maar jij trof net een moeder die dat niet kan. Dus jouw moeder moet die dingen bestellen en ik heb gisteren gebeld maar ze wilden het niet doen voor vandaag aangezien jij nogal speciale wensen hebt lieverd . Een cup-cake die er precies zo uit ziet als op de foto kan niet iedereen maken , daar moet je &^%$#$%^&*() een soort van perfecte huisvrouw voor zijn , en ik ben van alles schatje maar dat niet.
Dus mama gaat ze bestellen , dat wordt ook nog een hele toer want de meeste cup cake bakkers die ik vond op het net , die zitten vol tot november (waarbij er even door me heen schoot dat ik me moet laten omscholen want dat is dus bigbusiness , zag de dollartekens al voor mijn ogen, het eiland met palmbomen schoot aan me voorbij, maar ja ik heb 2 linkerhandjes)
Dus zeg tegen de juf dat het ergens volgende week gaat gebeuren … en de precieze datum krijgt ze door zodra ik iemand gevonden heb die op Nigella lijkt . Ja en dat kinderfeestje , na de f.air schat, na de f.air , wat we gaan doen? Uh geen idee. Naar Disneyland? Tuurlijk schat, vliegen we erna meteen door naar Dubai en laten ons daar eens lekker verwennen in een SPA en als we toch bezig zijn kunnen we misschien even een stop maken in NY om lekker te shoppen, kopen we voor alle kindjes een Ipad , wat dacht je is dat een goed idee?


29 thoughts on “Happy de peppie

 1. Zit ik lekker te lurken in mijn fleece met m'n senseo en sigaretje(ja ja) kom ik op een weblog.Floor!! lig dus strak aan de eettafel als ik aan het lezen ben van het lachen en denk oh waarom heb ik deze nog niet eerder gelezen maar dan (trommelgeroffel) begint het te dagen. En ik moet nog mailen of ik mee mag.Oh meis wat schrijf je toch heerlijk en herkenbaar.Nu moeet ik opschieten want de plicht roept.Groeten en liefs Greet

  Like

 2. Dank je dat ik mee mocht verhuizen en wat ziet het er weer gezellig uit. Ik weet niet of ik veel uit de kast ga komen, maar ik doe mijn best. Groetjes, Agnès

  Like

 3. Ja duh, dat van je kind en huiswerk en ziek zijn, lol, heerlijk herkenbaar, hier ook best wel met regelmaat, heb je.. nee… paar dagen later… ja een berg maar ik weet niet wat :Ssjonge… maar ze is wel over en mag WEER een jaar overslaan btw, zo naast haar proef rijles van gisteren ben ik echt wel een super trotse moeder op dit moment :Ddie cupcakes, ja ik zou het wel kunnen maar zin erin? nah… lol ik haal ze ook wel of laat ze maken ;-)XXX

  Like

 4. Ik kan (wil!) ook geen cupcakes bakken. Ik koop ze gewoon als ze nodig zijn. Het ziet er hier mooi uit Floor. Maar is het wel handig dat je nu ook steeds als Floor bij ons reageert, misschien komen 'ze' je zo toch weer op het spoor?

  Like

 5. Top dat ik je mag volgen,leuk dat ik je ondekt hebt,ik vind het geweldig dat je zo eerlijk schrijft en je schrijft ook met humor,ik snap wel dat je met deze blog bent begonnen en zeker als de verkeerde komen meelezen,je kunt eigenlijk zoveel haha en dan geen cakejes bakken,dat lukt mij dan nog wel,alleen niet van die mooie zoals op je foto,maar van die ingezakte dingen en het enige wat dan mooi eraan is,is het cake papiertje en zelfs al zou ik haar boek kopen dan nog word ik geen goddelijke huisvrouw,want echt koken is niets voor mij,ik bak er echt niets van,hoe hard ik ook mijn best doe,tot je volgende post,lieve groet Joke.

  Like

 6. Hahahah……. oooooh Zweden maakt mij zo dom en niet alert, ik ga in de stad wonen…. heb ik toch bijna een halve dag nodig! Ik duik de kast in ga cupecakes bakken. Dikke Smakket of met een d ik weet het niet meer 🙂

  Like

 7. Dat valt me dan verdomme tegen hoor, dat jij geen cupcakes kunt bakken. Mag ik hier eerlijk bekennen dat ik het boek al meer dan een jaar in huis heb, wat hier boven staat afgebeeld? De engelse versie nog wel, zodat ik me ook een beetje Nigella kan voelen als ik er in lees. Ik bak me helemaal suf, zeker sinds ik weer zwanger ben. En ik bak nog goed ook, wat ik je brom.Sterker nog: ik ga 17 juni weer op cupcake workshop en in september de workshop "Cars taart" maken doen. Juist ja.Ik ben een perfecte huisvrouw. Alleen jammer dat m;n schoonmoeder vindt van niet 😉

  Like

 8. Cake en ik.. maakt niet uit hoe en wat… mislukken gegarandeerd….en dat terwijl ik toch aardig mijn weg in de keuken weet te vinden…het is in onze familie zelfs hilarisch: ik kan alles bakken behalve cake of cakejes…Daarom ben ik ook weer dankbaar voor de bijdrage van Ariadone… misschien ga ik dat uitproberen…Maar je weblogje is weer een genot om te lezen Floor.. ga zo door zou ik zeggengrts

  Like

 9. Die cupcakes bakken wil nog wel lukken sinds ze bij Appie Hein kant en klaar beslag hebben, maar dan die versiering poeh poeh, jongste weet wat ze hebben wil, die gaat me niet lukken. Mijn oudste (lees vent) zit ook steeds in de droppot, en ja hij is langs de DR geweest, moet bloed laten prikken, maar vond vanochtend de uitslag al weer wat minder dus dacht niet dat íe ging. MANNEN!!!!!!

  Like

 10. Kan jij geen cupcakjes bakken???………hahahahhahah!! ………….ik ook niet hoor !! tenminste nog nooit gedaan…………..pfffffffffffff….geweldig genoten van je post Floor !! leuk !! En wat betreft ons servies…ja we gebruiken het ook gewoon hoor! alleen de bijzondere dingen niet !Er zitten theepotten bij van wel € 300……………..erg he?? Nou meid leuk dat je kwam buurten bij me !! hou vol he !!Lieve groetjes Ria

  Like

 11. Heb ik een goddelijke huisvrouw gevonden, yeah, weet ze het volgende niet :cupcakes:1) ga naar super de boer en sla 6 pakjes cupcakes in ( bij de broodafdeling )2) laat een pakje roomboter op kamertemperatuur komen en smeer ieder cupcakje in met een dun laagje echte room boter3) bestrooi ieder cupcakje met hagelslag of versiersels naar keuze4) zet er een chocolade koffieboontje op doe dit of …laat dit doen door kinderhanden.Haal bij de bakker een ongebruikte, nog gevouwen taartdoos, stal de cakes hierin mooi uit, beplak de bovenkant met een lieve wens op gekleurd papier of een foto uit de printer en ….presenteer ze aan de geluksvogels !Nee, je hoeft me niet te bedanken, ik ben namelijk zelf ook al goddelijk.Veel plezier.

  Like

 12. Bedankt voor je snelle reactie op mijn blogje, maar het eerste leed is geleden.Las snel je bericht van gisteren nog;Wat een klier zeg.Wie ik daar mee bedoel?Wie jij maar wil.Groetjes, Margot

  Like

 13. ah zo – nu jij een nieuwe blog bent begonnen, kan ik meteen mijn nieuwe voornemen in acht gaan nemen – ipv enkel te 'lurken' ga ik eens wat vaker reageren – dus, kom maar op met die cupcakes 😉

  Like

 14. Ja vroeger was alles anders hihi.. zegt deze ouwe taart ik moest vroeger gewoon naar school of werk als ik ziek werd stuurde juf / baas me wel naar huis zei mijn overigens zeer aardige moeder. Heb zelfs door gewerkt met Pfeiffer…. Is wat hoor maar daarom heb ik mijn schatjes denk ik erg verwend. eens in de zoveel tijd gewoon een snipperdag van school of werk moet kunnen. En heel gek ze taalde niet meer naar zogenaamd ziek zijn. Ben blij voor je dat die hockey ku… niet meer mee lezen en die Hex ook niet das ook plezierig. Lieve FLOOR ga lekker door met die geinige blogjes van je……..;-)

  Like

 15. Ha die Floor, Lotje hier (vette knipoog),Leuk blog en oh die cupcakes: GE-WEL-DIG (om naar te kijken dan hè, eten mag niet, hoe moeten die 20 kilo er anders ooit af komen, baalbaalbaal).Mijn oudste was laatst ook "ziek". Heb hem ook zijn telefoon in laten leveren onder het mom van "als je ziek bent heb je je rust heel hard nodig en mag je niet gestoord worden". En een plezier dat ik dan heb! Hij knapte overigens wonderbaarlijk snel weer op. Ja, sterk gestel, die jongen van mij.Lotje

  Like

 16. Oh wat heerlijk, je schrijft nog leuker dan op je andere blog! En je weet: ik lieg nooit! *kuch* ;-)Dus de oudste is weer beter? Gewéldig dat je de droppot open en dicht hoort gaan en dat je meteen weet dat ie weer boven Jan is. En hoe weet je nou dat je overbuurvrouw (en de rest) je hier niet kan vinden?

  Like

 17. Haha, vastzitten in Dubai…Hier ook zo´n dochter die voorstelt dit jaar eens ene keer NIET naar Frankrijk te gaan, maar naar Bonaire ofzo of naar NY.Je schrijfstijl lijdt in ieder geval niet onder het magere aantal van 78 lezers. let maar op, dat gaat zo weer naar een paar honderd!Succes met de cupcakes!

  Like

 18. Gezellig hier!Ik las net je vorige logje over diëten….ik heb ook zo'n klier van 'n klier en sinds die tijd is diëten zo kansloos, ik doe het niet meer! Ik ben wie ik ben en wie me zo niet aardig vind heeft pech (alleen als ik aan mijn gezondheid denk, krijg ik het 'n beetje benauwd)Maar die jurk is voor dochterlief van 16, mijn tijd is wat dat soort jurkjes ook een gepasseerd station!

  Like

 19. Hey maar uh… zeg niet te hard nooit, want je weet het nooit nooit. Groetjes van de ramptoerist :)Mag ik je wel aanraden als blog op de mijne (linklijstje) of vind je dat vervelend?

  Like

 20. Nah, dat je dat niet eens kunt zeg ;)Neehoor, ik ben ook zo'n moeder die niet van bakken/knutselen etc houdt, want wat geeft dat een rommel he??? Ik heb weer andere kwaliteiten zeg ik danps: weet je het zeker dat je die dingen gaat bestellen?? mijn ervaring is dat ze het uiteindelijk niet eens lusten, de cake wel, maar de rest niet….

  Like

 21. Hmmmm… Cup cakes. Misschien maar goed dat je Nigella Lawson niet bent… Zij kent het woord dieet waarschijnlijk niet eens.Dat kinderfeestje klinkt me wel als geweldig in de oren. Mag ik ook mee?

  Like

 22. Nou die wil ik ook wel eens eten.heb ze zo nog niet geproefd.ik pak nu maar gewoon een lekker chocokoekje uit de kast…met fles water…dan maar. tja ik moet ook hoognodig gaan lijnen maar ben moed aan t verzamelen

  Like

 23. Ziet er goed uit Floor! Krijg er gewoon trek van, en ik lust die dingen niet eens! Nou ja zeg…Nou daag. Ik werk nu weer gewoon door…ahum.

  Like

 24. Nou, ik denk dat het niet lang duurt voor je straat je herontdekt! Je zult een wachtwoord op je blog moeten zetten als je dat wilt voorkomen! Jouw schrijfstijl is onnavolgbaar en volledig herkenbaar!

  Like

 25. Hoi Floor,Ben zelf net pas begonnen, dus weet niets van je duistere blog verleden, maar dit smaakt naar meer (heb het niet over cup cakes),dus toch alweer een volger erbij.Heerlijk ironisch met een welgeemende ondertoon.Herkenbaar.Groetjes, Margot

  Like

 26. Haai Floor,En ik maar denken dat je op deze blog verder gaat als "de perfecte huisvrouw", met iedere dag nieuwe makkelijke recepten alla Nigella………. Wahahaaa. Ben blij om te lezen dat alleen je naam is veranderd en dat je voor de rest lekker verder schrijft zoals je dat eerst ook deed. Alhoewel ik lang niet altijd reageer. Ben ik wel een hele trouwe lezer en meestal sluit ik daarna met een grote grijns mijn pc af. Dus Floor, blijf ondanks je nieuwe naam svp jezelf en schrijf vooral lekker verder. Zo, nu ga ik aan mijn gordijnen beginnen en als die volgende week klaar zijn ga ik in je webwinkel neuzen naar leuke nieuwe dingen voor in huis.Adios,Claudia

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s